Totalt
Totalt
0.00
Produkter
Om oss
Nyheter
Betingelser
Logg inn
Produkter
Gavepakninger
Gourmet
Juice
Sjokolade
Økologisk
Drikke
Gele
Glass
Kjeks
Syltetøy
Forside
Forside
Kjeks
Varenummer:
520737
Blåbærsyltetøy
Varenavn2:
Nydelig på nystekte vafler
Størrelse:
200 gram
Pris NOK:
35.00
Antall:
Send forespørsel
Send forespørsel
Blåbærsyltetøy
Din forespørsel er sendt. Takk!
Din forespørsel ble ikke sendt. Prøv igjen!
Din epost-adresse:
Din kommentar:
Beskrivelse:
Løiten blåbærsyltetøy smaker like godt i desserter og kakefyll som på brød.
INGREDIENSER: Sukker, blåbær, vann, fortykningsmiddel (frimulsjon, sitronsyre), konserveringsmiddel (kaliumsorbat, natriumbenzoat).
ALLERGENER: Ingen allergener i henhold til merkeforskriften.
NÆRINGSINNHOLD pr. 100 gr.:
Energi 815kj/192kcal
Fett 0,35 g
-hvorav mettet fett 0,00 g
Karbohydrater 46,0 g
-hvorav sukkerarter 46,0 g
Protein 0,40 g
Salt 0,00 g
Bør oppbevares tørt og kjølig (under 10 grader C)
Leverandørbeskrivelse:
Smaker naturlig og er laget på god, gammel oppskrift. Nydelig på nystekt brød eller nystekte vafler.
Varenummer:
520779
Appelsinmarmelade - engelsk type
Varenavn2:
Godt på brød og til desserten.
35.00
Antall:
Varenummer:
520752
Aprikossyltetøy
Varenavn2:
Perfekt til ost, og på nystekte vafler
35.00
Antall:
Varenummer:
520734
Bringebærsyltetøy
Varenavn2:
Smaker fantastisk på nystekt brød
35.00
Antall:
Varenummer:
520728
Jordbærsyltetøy
Varenavn2:
Mye mer enn bare pålegg
35.00
Antall:
Varenummer:
520746
Stikkelsbærsyltetøy Gourmet
Varenavn2:
Godt på brød og til ost
39.00
Antall:
Varenummer:
520758
Solbærsyltetøy
Varenavn2:
Godt til ost og stekt kjøtt
35.00
Antall:
Varenummer:
520728
Jordbærsyltetøy
Varenavn2:
Mye mer enn bare pålegg
35.00
Antall:
Varenummer:
520622
Ripsgele
Varenavn2:
Utmerket til kjøttretter, ost og i sauser
35.00
Antall:
Varenummer:
520734
Bringebærsyltetøy
Varenavn2:
Smaker fantastisk på nystekt brød
35.00
Antall:
Varenummer:
520647
Kirsebærgele
Varenavn2:
Fortreffelig til ost, kjøttretter og som pålegg
35.00
Antall:
Har du spørsmål om produktet?